Szeptemberrel az év is a célegyenes felé fordul csakúgy, mint a cégek. Ekkorra már a legtöbb vezető fejében megérett az a gondolat, hogy bizony ráférne a csapatra egy felrázó, összetartó, beindító csapatépítő tréning.

Ha Te, kedves olvasó, szintén olyan vezető vagy, aki évek óta rendszeresen jár a kollégáival csapatépítésre, akkor mostanra már biztosan nagy szükségét érzed valami újdonságnak. Valami vérpezsdítő, színes, szagos, dallamos őrültségnek.

Mivel mi a Lighthouse Trainingnél 1997. óta több száz hasonló cipőben járó vezetővel dolgoztunk már, így ez a kérésed nem ér minket meglepetésként, sőt! Hónapok óta azon munkálkodunk, hogy az őszi tréningszezont egy új élményprogrammal tudjuk nyitni.

Terveztünk, szerveztünk, teszteltünk és most örömmel osztjuk meg Veled is a munkánk eredményét. :)

A legújabb céges élményprogramunkkal a curry illatú, izgő-mozgó, színes Indiát hozzuk el Nektek. A címe:
 

 

A csapatépítés lényege

A Riksa Rally élményprogramunk próbára teszi és egyben inspirálja a csapat kreativitását és ügyességét fél napos vagy egy napos játékos csapatépítés keretében.

A konkrét küldetés

Csapatonként 1-1 riksa megtervezése és elkészítése könnyen használható elemek segítségével. Az életnagyságú riksának egy kisebb terhet is el kell bírnia. Egy igazi indiai riksának egyedi a sminkje, ezért egyedi dekorációval, kiegészítőkkel kell felszerelni a járművet, melyet külön díjazunk.

A kész riksákkal megrendezzük a hotel parkjában a Riksa Rallyt. Az a csapat nyer, aki a legstabilabb járművet tervezte és építette meg, ezért a futamok során a leggyorsabb lett.

További információt a csapatépítő tréningjeinkről, céges élményprogramjainkról, és kompetencia fejlesztő képzéseinkről a Lighthouse Training Kft. weboldalán találsz, de ha kérdésed van, nagy örömmel fogadjuk hívásodat a 388-1099-es telefonszámunkon!

A bejegyzés trackback címe:

https://csapatepites.blog.hu/api/trackback/id/tr743213106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása