Brit tudósok bebizonyították, hogy egy átlagember intenzív figyelme maximum 20-25 percig tartható fenn, és a 72. slide, a 23. exceltábla, vagy a 3. prezentáció után csak az előadók boldogok.

Ha egy konferencián nincs legalább ugyanannyi idő a társas kapcsolatok építésére, mint a szakmai munkára, akkor a közönség el fog aludni, vagy az előadók felmenői heveny rekeszizomgörcsre számíthatnak a folyamatos csuklás miatt.

Ezt a hiteles forrásból származó eredményt mi sem hagyhattuk figyelmen kívül, és kötelességünknek éreztük, hogy felhívjuk rá a Ti figyelmeteket is.

Szigorúan tudományos előírás alapján a következő konferencia-lazító játékokat javasoljuk Nektek megvalósításra a 2012-es évindító rendezvényeteken:
 

  1. Várostrom - Konferencia színesítő csapatépítő kalandjáték

    A történet a középkori Camelotban játszódik, ahol éppen új királyt választanak nemes csapatépítő küzdelmek során. A trónért több lovagrend küzd. Az, hogy végül melyik lovagrend nyeri el a trónt, kemény küzdelmek során dől majd el. A játékban várépítők, kovácsok, lövészek szerepeit öltitek magatokra. A harci   sminkek alatt rá sem fogsz ismerni az önfeledt kollégáidra!


  2. Megy a gőzös - Workshop felrázó csapatjáték

    Egy jó csapat olyan, mint egy expressz-vonat! Elől van a húzóerő, a mozdony (vezetőség) aki húzza, irányítja a kényelmes vagonokat; a büfé kocsi (back office) ellátja a vonatot, az utasokat; az első osztály (menedzserek) gondoskodnak a VIP ügyfelekről;  a másodosztály (dolgos kezek) viszi az utasok, ügyfelek többségét. A feladat egy különleges, vasúti szerelvény megépítése, majd bevezetése.
     
  3. Bűntény a teremben - Interaktív krimi

    Az interaktív krimi kifejezés alatt mi kimondottan csapatépítésre kifejlesztett krimijátékot értünk,  azaz a résztvevők csapatalakítás után szerepeket játszanak, “színházi” helyzetekben nyomoznak a gyilkos után, tárják fel az összefüggéseket és győzik meg csapattársaikat igazukról, vagy épp annak ellenkezőjéről.


     
  4. Welcome to Hungary - Csapatépítő városfelfedező játék

    A városfelfedező csapatépítés során a csapatok önállóan, kísérő nélkül, térképpel, fényképezőgéppel és túlélő-felszereléssel (pálinka, túró rudi, ásványvíz, szendvics), gyalogosan és a helyi közlekedési eszközökkel (földalatti, sikló stb.) fedezik fel a látnivalókat. Útjuk során humoros és kreativitást igénylő csapatépítő feladatok sorát kell megoldaniuk (pl. hurkatöltés, népdal eléneklése a belvárosban).

     
  5. Al Capone bűnbarlangja - Konferencia lazító játékterem

    Al Capone bűnbarlangjában a szerencsejátéké, a szeszé, a fegyvereké a főszerep. A vendégek betekintést nyerhetnek a gengszterek világába, részesei lehetnek a '20-as évek Amerikájának.
    A bűnbarlangba érkezőket különböző csapatépítő feladatok várják pl. célba lövés, hazugságvizsgáló kézremegés teszt, stb.

 

A továbbiakban is állunk rendelkezésetekre csapatépítéssel, és céges élményprogramokkal, de kérjük, hogy a kockázatokról, és mellékhatásokról olvassátok el betegtájékoztatónkat, vagy kérdezzétek meg értékesítőinket és trénereinket! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://csapatepites.blog.hu/api/trackback/id/tr793571269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Noname Watanabe 2018.02.05. 16:07:54

Ez kib.szott szánalmas, felnőtt embereket ilyen baromkodásra kényszeríteni. Remélem, a poszt óta csődbement ez a cég.
süti beállítások módosítása