Itt összegyűjtöttük azokat a szavakat, amiknek hasznát veheted egy csapatépítő tréningen.
Ha esetleg kihagytunk volna valamit, írd meg nekünk ide kattintva!

A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - R - S - T - U - V - X - Z


 

D

DISC viselkedés jellemzők:

A DISC egy olyan internet alapú, online-kérdőív, mely képes felmérni az egyén munkahelyi viselkedési stílusát. A kérdőív eredményei segítségével a vezetők képesek jobban megérteni munkatársaikat, valamint a potenciális jelölteket egyaránt. A csapattagok számára segítséget nyújt ahhoz, hogy felismerjék saját erősségeiket, valamint azokat a területeket, ahol fejlődésre lenne szükségük. A mozaikszó jelentése: D - Dominancia, I - Befolyásolás, S - Kitartás, C - Szabálykövetés
 

 

K

Komfortzóna: A komfortzóna nem más mint a saját kényelmi zónánk. A komfort zónánkba a megszokott dolgaink tartoznak. Például a ház amiben élünk, a barátaink, az hogy milyen étterembe járunk, a munkahelyünk, az útvonal ahol közlekedünk, a kapcsolataink, szokásaink, viselkedésünk, reakcióink,stb. A Wikipedia szócikke a komfortzónáról.

Kötélpálya: Speciális tréning környezet, amely hozzáadott tudás alapján használható élményprogramok és komoly tréningek helyszíneként is. Két magassági szintje létezik: alacsony-, és magas kötélpálya. Az előbbi gyakorlásra, az utóbbi valódi erőpróbára való.
Világszerte - és hazánkban is - egyre több helyen találkozhatunk vele az ún. kalandparkok terjedésével, vagy hotelek parkjában.

               Alacsony kötélpálya - V-kötél              Magas kötélpálya - Traverz

A bejegyzés trackback címe:

https://csapatepites.blog.hu/api/trackback/id/tr353038865
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása